Besplatnih prvih 8 sati programiranja

Mi smo posvećeni vašem uspehu na internetu, jer to nije samo naš posao, nego i naša ljubav. Zato vam nudimo najbolje iskustvo koje možete imati sa vašim web sajtom. Kako bismo to ostvarili, dajemo vam posebnu ponudu – besplatnih prvih 8 sati programiranja vašeg novog web sajta/sređivanje vašeg postojećeg.

Šta to zapravo znači?

Svih 8 sati programiranja sajta ili izmene vašeg postojećeg su besplatni. Ukoliko ne želite da nastavite saradnju sa nama, sve što je urađeno ostaje kod vas. Ukoliko se pak odlučite za nastavak saradnje imaćete dodatne pogodnosti:

U dodatne pogodnosti uključuju se sledeće stvari:
Analiza websajta, ikonica.
Analiza sajta

Praćenje i merenje performansi, posećenosti i konverzije sajta kako biste imali uvid u efekte i mogućnosti.

besplatno odrzavanje sajta, azuriranje.
Ažuriranje sadržaja

Menjanje, dodavanje ili uklanjanje teksta, slika ili drugog sadržaja na vašem sajtu kako biste pratili trendove i potrebe.

Pomoć i podrška
Pomoć i podrška

Naš tim je spreman da vam ponudi brzu i kvalitetnu podršku u slučaju problema ili nedoumica.

Digitalni marketing sajta.
Marketing sajta

Promovisanje sajta na društvenim mrežama, pretraživačima i drugim kanalima kako biste povećali vidljivost i privukli ciljnu publiku.

Ova ponuda besplatnog programiranja sajta se ne odnosi samo na nove sajtove koje mi kreiramo za Vas, već to može biti i vaš postojeći kojem su potrebne izmene. Vaš uspeh je naš cilj, i mi smo posvećeni tome da vaš web sajt bude funkcionalan, siguran i privlačan za vaše posetioce.

Da biste iskoristili ovu ponudu, jedino što treba da uradite je da popunite naš formular. Nakon što nas kontaktirate, sa zadovoljstvom ćemo se posvetiti Vašem projektu i osigurati da dobijete najviše od vašeg sajta.

Zajedno ćemo napraviti online prisustvo koje će ostaviti snažan utisak. Kontaktirajte nas danas i započnimo!

Kontakt podaci

Projekat:
Odgovorićemo u što kraćem roku, hvala na poverenju!
Ups! Nešto ste pogrešno uneli.