Politika privatnosti

Webify je agencija koja se bavi digitalnim marketingom i izradom web sajtova. Nalazi se na domenu: "www.webify.rs". Za sva eventualna pitanja ili zahteve, možete se obratiti na našu E-mail adresu: info@webify.rs

Podatke koje Webify skuplja su sledeći:

  • Domen i IP adresa;
  • Vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg se pristupilo našem sajtu;
  • Vreme pristupa i dužinu posete;
  • Strane koje posećujete;
  • Ukoliko ste posetili naš web sajt sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta;
  • Ukoliko nam sami prosledite informacije.

Web sajt neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili davati Vaše lične podatke trećoj strani ni pod kojim uslovima.Web sajt je na sigurnom SSL serveru. Pridržavamo se strogih bezbednosnih procedura u pogledu čuvanja i otkrivanja informacija koje nam dajete kako bismo sprečili neovlašćeni pristup istima.Sa našeg sajta linkovi mogu voditi na druge web sajtove. Ne snosimo odgovornost za politiku ili procedure za zaštitu podataka, kao ni za sadržaj na ovim web sajtovima.

Google Analitika

Ova web stranica koristi Google Analytics za analizu korišćenja web stranice. Google Analytics upotrebljava kolačiće za prikupljanje standardnih podataka internetskih zapisnika i posetilaca ili podataka u anonimnom obliku. Informacije koje generiše kolačić o vašoj upotrebi web stranice (uključujući IP adresu) prenose se Google-u.  

Informacije se zatim koriste za procenu korišćenja web stranice posetioca i za prikupljanje statističkih izveštaja o aktivnostima na web sajtu.Google-ova pravila o privatnosti dostupna su na adresi: https://policies.google.com/privacy.

Google je razvio dodatni program za pregledač za JavaScript Google analitike kojim se ona isključuje (ga.js, analytics.js, dc.js). Ukoliko želite da budete isključeni iz Google analitike, možete da preuzmete i instalirate dodatni program za svoj mrežni pregledač.